ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Συντονιστής της εκπαίδευσης είναι ο Παναγιώτης Τσιούστας, Αστυνομικός  ε.α.,

ο οποίος κατέχει πτυχίο Εκπαιδευτή της Σχολής Μετεκπαίδευσης – Επιμόρφωσης ΕΛ.ΑΣ.

Υπηρέτησε επί δέκα συνεχή έτη ως Εκπαιδευτής στο Τμήμα Εκπαίδευσης της Γ.Α.Δ.Α.,  σε θέματα Αυτοάμυνας, Αυτοπροστασίας, Οπλοτεχνικής – Αμυντικής Σκοποβολής.

Το 2002 και ύστερα από μακρόχρονη εκπαίδευση από την Αμερικάνικη International Training Incorporated (I.T.I.), όπου πήρε και το ανάλογο πτυχίο, συμμετείχε σε ομάδα, ως διαπιστευμένος εκπαιδευτής, στην Ολυμπιακή εκπαίδευση “Αθήνα 2004” η οποία ανέλαβε την εκπαίδευση 1.500 Αστυνομικών, με στόχο την Προστασία Επισήμων Προσώπων, Αθλητικών Αποστολών και Εγκαταστάσεων την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Από το 2005 έως το 2013 υπηρέτησε στο Τμήμα Εκπαίδευσης της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλείας Επισήμων (Γ.Δ.Α.Ε.) ως διαπιστευμένος εκπαιδευτής με εξειδίκευση σε θέματα Προστασίας Επισήμων Προσώπων – Φρούρησης Ευπαθών Στόχων – Αντιπαρακολούθησης.

Ήταν υπεύθυνος για την εκπαίδευση των ατόμων που υπηρετούσαν στις Συνοδευτικές Ομάδες Ασφαλείας Πολιτικών Προσώπων, Στρατιωτικών και Επιχειρηματιών.

Συγγραφέας του βιβλίου «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΣΤΟΧΩΝ»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Διδάσκουν πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές με εξειδίκευση στο κάθε αντικείμενο, οι οποίοι προέρχονται από τον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα.

Έχουν ενεργήσει  Συνοδείες  Επισήμων Προσώπων και Ασφάλειας Ευπαθών Εγκαταστάσεων σε όλες τις βαθμίδες επικινδυνότητας ( χαμηλού, υψηλού και κρισίμου επιπέδου).